Hej igen bloggen!

Har köpt ganska mycket nya kläder senaste tiden. Ganska dumt då jag och Stefan tänkt försöka vara lite mer ekonomiska nu under julen. Det kommer ju ändå att gå åt en del pengar till julklappar och sånt…

Men tyvärr är jag inte alltid så bra på att hålla saker jag lovat mig själv… Men nu får det väl vara nog med nya kläder då tänker jag. Hur som helst, alltid kul med nya grejer 🙂

En annan kul sak är att träningen går framåt! Som jag tidigare skrev har vi nu ett litet hemmagym i källaren, supernöjda är vi! Jag har kört ett lite tuffare träningsschema och har ökat i nästan varje övning! Det motiverar mig till att köra på ännu hårdare. Framgång föder framgång som man brukar säga va 🙂

Vi har även funderat på att köpa ett löpband, men vi väntar lite med det då det är såpass dyrt. Snart kan man ju också springa utomhus så då är det inte lika viktigt. Kanske köper vi ett till näst år, får se!