Jag som driver denna bloggen bor i ett stort hus ute på landet, 3 mil söder om Stockholm. Jag älskar att tvätta och sköta om mina kläder. Därför har vi (ok, främst min man) installerat ett stort rum i källaren med dubbla tvättmaskiner, torktumlare, ställ och mycket mer.

Installerat ett multigym i källaren

Både jag och Stefan (min man) tränar ganska mycket på gym. Men tyvärr är det ofta svårt att få tiden att räcka till. Därför har vi länge pratat om att köpa lite träningsredskap och ha i hemmet. Sagt och gjort så köpte vi ett multigym, läs mer om dom här. Vi har haft det igång nu i cirka 2 veckor och det fungerar skitbra! Det blir som ett komplett hemmagym i källaren och det tar knappt någon plats alls.

Jag har inga problem att tvätta samtidigt som Stefan tränar, eller tvärtom för den delen. Vi hade funderingar på att köpa massa fria vikter, träningsbänk etc. Men vi insåg att ett komplett multigym är mycket mer prisvärt. Visst det är inte riktigt lika bra i alla lägen, men definitivt tillräckligt för att köra lite enklare träning i hemmet! Istället för att vi inte skulle träna alls kan vi nu bara gå ner en snabbis i källaren, toppenbra verkligen och jag kan starkt rekommendera det. Vi går fortfarande till det vanliga gymmet men det blir inte så ofta längre.

Ett multigym